Typisch Rottûrdams

Wat is nu een typisch Rotterdams bedrijfsuitje. We vroegen het een aantal lokale (ervarings)deskundigen.

“De diversiteit van bezienswaardigheden afgewisseld met ontspanning is absoluut aanwezig in Rotterdam”, zegt Mik Hartman, van By Mik Tours. “Een stadstour langs de pareltjes van Rotterdam of door bijvoorbeeld de eerste Chinatown van Europa, Katendrecht. Dit zou ik dan combineren met een drankje op hoogte in de NH Bar, met een fantastisch uitzicht over de enige echte skyline van Nederland.”

“Je kunt ook met een rotgang scheuren over de Maas met onze unieke gele watertaxi. Breng vervolgens een bezoek aan het beroemdste Nederlandse cruiseschip (de SS Rotterdam). Of wellicht de hoogte in met de Euromast.”

“Andere typisch Rotterdamse mogelijkheden: een rondleiding door ‘De Magische Kuip’ of een bezoek aan ‘s werelds eerste drijvende boerderij. Kortom: diversiteit ten top!”