Typisch Rottûrdams

Wat is nu een typisch Rotterdams bedrijfsuitje. We vroegen het een aantal lokale (ervarings)deskundigen.

Yvonne Sørensen, van het gelijknamige Sørensen Advocaten en een van de bekendste raadsvrouwen van Rotterdam, adviseert het avontuur.

“Abseilen vanaf de Euromast bijvoorbeeld. Super spannend, leuk en je hebt een ongelooflijk uitzicht. Als je het tegelijk met anderen doet, is het minder eng. Samen onvergetelijke avonturen beleven versterkt de band onder collega’s, dus heel goed voor de teamspirit. Avonturen werken verbindend.”

“Als je het abseilen niet durft, kun je ook de Escape Room in Rotterdam doen. Dat kan op het stoomschip Rotterdam en ook in het centrum. Je wordt dan met je collega’s opgesloten en op basis van cryptische aanwijzingen en raadsels moet je zo snel mogelijk de sleutel zien te vinden. Zo leer je samen te werken en creatief naar oplossingen te zoeken. Leuk, spannend en ook goed voor het smeden van een sterke collegiale band”.