Naast 010area.live vindt gelijktijdig ook PromZ.live, de beurs voor promotionele producten, plaats. Voor iedereen die geschenken, gadgets en give-aways inzet voor relatiemarketing is deze enige beurs in de Benelux voor deze marketingdiscipline een absolute must. Met het toegangsticket voor 010area.live kun je ook PromZ.live bezoeken.

Leukste business to business beurs van Nederland

Het thema van PromZ.live 2018 is The Interaction of ThingZ. “PromZ.live laat zien hoe effectief en sympathiek het promotioneel product of relatiegeschenk is”, aldus beursorganisator John Swaab van Het Portaal Uitgevers. “Inkopers kunnen op de beurs zelf de communicatieve kracht van promotionele producten ervaren. Of het nu gaat om een give-away, spaaractie, loyaliteitsprogramma, relatiegeschenk of kerstpakket, een tastbaar product creëert een sterkere band gever en ontvanger.”

“Promotionele producten zijn ook gewoon leuke marketingtools. En de leveranciers van deze tools zijn leuke mensen met goede ideeën, die de bezoekers van PromZ.live inspireren en adviseren. Daarom noemen we PromZ.live ook de leukste business to business beurs van Nederland.”