De Funky 500, Glitter Mini, DJeep, Pink Chevy en de Swingway. Elk voertuig heeft zijn eigen charme, maar er is wel een gemeenschappelijke deler: het zijn allemaal in het oog springende voertuigen die de basis vormen voor een originele (rijdende) DJ act voor bedrijfsfeest, winkelcentrum promotie, trouwerij, merkactivatie, sampling actie, festival, promotie-actie, toespraak, guerrilla-actie, winkelopening, flashmob, promotietour, huldiging …

Rijdende DJ’s

SchitterendBlik biedt deze unieke acts met een ontzorgende service, inclusief DJ, geluid en licht. Alle voertuigen, behalve de SwingWay, zijn geschikt voor een feest tot 75 à 100 personen. Er wordt gebruik gemaakt van topkwaliteit audio en apparatuur, waardoor het geluid gegarandeerd mooi klinkt. De volledige sets zien er verzorgt en representatief uit.

Bekijk hier de rijdende DJ acts.