Typisch Rottûrdams

Wat is nu een typisch Rotterdams bedrijfsuitje. We vroegen het een aantal lokale (ervarings)deskundigen.

“Tijdens een bedrijfsuitje in Rotterdam mag de Maas niet ontbreken”, zegt Carolien de Graaf van het gelijknamige advies-, organisatie en evenementenbureau. “De Maas verbindt de twee stadsdelen en is een echte levensader van Rotterdam. Maak bijvoorbeeld een wandeling langs de oevers met een gids die uitleg geeft over de imposante skyline op Zuid of ga actief op het water.”

“Als je liever aan wal blijft, mag ook een wandeling over de Erasmusbrug niet ontbreken. Vanaf ‘de Zwaan’ heb je een perfect uitzicht op de kade met de Cruise Terminal en verderop de statige SS Rotterdam. De Maas staat symbool voor de haven en het harde werken van de Rotterdammers, die nu eindelijk (internationale) erkenning krijgen voor hun prachtige stad.”