Momentize geeft je de mogelijkheid om jouw gasten te trakteren op een 3D-scan van zichzelf of zelfs een echt 3D-geprint beeldje.

In één seconde leggen 245 camera’s het 3D profiel van iemand vast. De techniek maakt van al deze beelden één hoogwaardig 3D scan die je ook samen met je relatie kunt bekijken. Van deze scan maakt Momentize een animatie, die men kan delen via social media.

3D-printen

Vervolgens kunnen de 3D beeldjes na het evenement geprint worden. De overhandiging van de 3D beeldjes vindt na het event plaats in verband met de productietijd. De hoge kwaliteit is het wachten zeker waard. En, biedt nog een ander voordeel want daarmee heb je een extra contactmoment waarbij je de klant bezoekt en persoonlijk het 3D beeldje kunt overhandigen.
Beleef Momentize zelf op 010Area.live stand AREA318